»Rólunk«

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik terepjárók felújításával, tuningolásával. Speciális megoldásokat kínálunk a rozsda távol tartására, vagy a meglévő fényezés védelmére.

Cégünk fő profilja a terepjárók tuningolása. Műhelyünkben szakképzett kollégák által kerül be és átépítésre minden alkatrész. Több mint 10éves múltal rendekezünk a terepjáró átépítés és különleges bevonat felhordás terén. Cégünk egyedi bukókeretek és gallytörő rácsok legyártását is vállalja, legyen szó rozsdamentes vagy szénacél kiegészítő. Szakembereink a lehető legnagyobb hozzáértéssel és tudással valósítják meg az ügyfél igényeit.

Cégünk különböző speciális anyagokat használ a gépjárművek karosszéria védelmére.
Itt adunk egy kis ízelítőt az általunk használt anyagokból.

A RAPTOR védőbevonat és egyben festék is. Rendkívül tartós, védelmet nyújt a korrózió, a só, a rozsda, a páratartalom, a kavicsfelverődés és a magas hőmérséklettel szemben. Szinte minden felületen alkalmazható.

Megújítja és helyrehozza a rossz állapotban lévő felületet. Jó tulajdonságainak köszönhetően nagyon gyorsan szárad. A felhordást követően a festék megvédi a felületet a karcolások és ayz UV-sugárzástól. Többféle kivitelben kapható.

A LINE-X VÉDŐBEVONAT egy két komponensű, folyékony elasztomerikus poliuretán, amely 1 mm-6 mm vastagságig szakszerűen hordható fel a felületre kompresszoros szórási eljárással, egy speciális műanyag védőréteget képezve az adott felületen.

Tulajdonságai: ütésbiztos, csúszásgátló, vízálló, bombabiztos (US ARMY által tesztelt), kopásálló, korrózióvédő, oldódásmentes, rugalmas.

A LINE-X felhordás után 10 másodperc múlva már szárazra köt, mely azt eredményezi, hogy egy teherautó vagy pick-up platója 2-3 óra alatt elkészül és 24óra elteltével már teljes mértékben terhelhető és használható. Bármilyen RAL színben rendelkezésre áll. Mindenféle alkalmazás értéknövelő beruházás a tulajdonos számára.

A PLASTI DIP egy olyan speciális festék és fólia egyben mely felhordható bármilyen felületre, felhordás után tökéletes védelmet nyújt a víz és a rozsda ellen. A RAL színskála összes színében kapható.

Tulajdonságai: időjárás- és UV-álló, vízálló, szilikonmentes, száradás után rugalmas és szagtalan, maradéktalanul eltávolítható, alapozó használatával még tartósabb, szivárgás megszüntetésére és vizesedési problémák kezelésére.

A Plasti Dip ® folyékony gumi megtapad fémen, fán, üvegen, kövön, gumin, betonon, köteleken, szénszálon, üvegszálon, szöveteken vagy üveggyapoton.

» Íme egy kis ízelítő...«

Szakembereink a legjobbat hozzák ki a gépjárművéből.

Íme egy kis ízelítő a kezünk között megfordult gépjárművekből.

Európai Szociális Alap